01425 481980

Transformed Workspaces

Castle (EU) Office Refurbishment

Following thorough design consultation and space planning, Axis House stripped out and refurbished Castle’s 3000sq ft. office space in Portsmouth in just 10 weeks.

The new space features traditional desking alongside collaborative spaces and quiet pods that the sales team find particularly useful for calls, a fully equipped canteen, ’resimercial’ style breakout area, meeting room and 8 seat boardroom.

An open plan layout was used to maximise natural light, using white furnishings with blue accents highlighted with fresh green planting and pops of bright colour.

Industrial style LED light fittings and panels were selected for both their aesthetic qualities and improved energy efficiency to reduce long-term costs, whilst whiteboards and TV screens were installed throughout to maximise team brainstorming opportunities – key for Castle’s small but agile team.

To enhance staff health and wellbeing, a fully equipped canteen and ‘resimercial’ style lounge area was incorporated into the space, using low slung furniture and dark blue feature wall to create a calming space for staff to fully relax and recharge throughout the day.

If you’re considering an office move or office refurbishment, let our experienced team guide you through the process to achieve a better workspace for you and your team.

Castle (EU) Office Refurbishment

More Case Studies

Hillbrush

Hillbrush

Read More
Hillbrush

Bellway Homes, Wessex

Read More
Hillbrush

Friars Court

Read More

Providing you with a complete service

  • Design
  • Building Services
  • Consultancy
  • Construction
The Complete Service

Contact Us

We'd love to hear from you - if you want to discuss an idea, ask some questions or request a visit, don't hesitate to get in touch.

Telephone Axis HouseEmail Axis HouseFind Axis House
Get In Touch